vineri, 24 septembrie 2010

Fericire...altfel

Lasand la o parte tot ce este perfid si pe alocuri nu intocmai cum ne dorim noi, exista atat de multe lucruri care ne aduc fericire - de fapt fericirea ne-o aduce constientizarea lor. O raza de soare care iti joaca pe fata, acele floricele mici care imbina atat de armonios negrul si galbenul, o pisica care se joaca in iarba cu roua, zambetul unui prieten care te intelege fara sa-i spui ceva anume. Iar mai mult decat orice, fericirea ti-o pot provoca copiii. Mai ales cei mici. Te uiti la ei, acesti pui de omulet, ii vezi cum se bucura atunci cand le vorbesti, cum incearca sa gangure niste silabe fara sens, cum incearca sa cunoasca tot ce este in jurul lor, cum casca si se intind exact ca un matur si cum le sclipesc ochii de curiozitate si de bucurie curata. O sa fac si eu copii peste cativa ani! :)

3 comentarii:

  1. Exista si ...altfel de fericire, in afara celei descrise de tine?

    RăspundețiȘtergere
  2. bineinteles...fericirea este in noi intotdeauna, iar forma pe care i-o dam este limitata doar de noi. tot ceea ce am scris mai sus sunt doar factori care ne pot ajuta sa o declansam, dar ele in sine nu sunt fericire. fericirea este in noi.
    Olga B.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere