vineri, 21 mai 2010

Ascultam Alla Pugaceova - o femeie excepțional de puternică. Are câteva piese care descoperă foarte bine firea femeii - uneori suntem, sau cel puțin ne-am dori să fim, mici, neputincioase și ocrotite de către bărbați. Uneori ne dorim să urcăm într-un avion sau pe o corabie și să plecăm undeva departe, unde să nu ne mai cunoască nimeni, să nu mai cunoaștem pe nimeni.
Femeia este puternică - femeia este singură, întreaga viața, indiferent cine îi stă alături. Probabil, în mijlocul junglei singurătatea este mai puțin dureroasă decât în mijlocul oamenilor și de aceea ni se pare că fuga ar fi o soluție. Dar nu este. Și trebuie să ne ridicăm de fiecare dată și să mergem înainte, cu capul sus, puternice, ducând în spate povara noastră și jumătate din povara celui care ne stă alături. Uneori ne simțim confuze, nu mai știm dacă ceea ce facem este bine, nu mai știm dacă am ales drumul corect și, partea cea mai proastă este că va trebui să depășim și această criză singure. Și vom reuși, și ne vom ridica, și vom merge înainte, și vom ierta, și iarăși vom greși, și iarăși vom cădea, și iarăși vom fi singure.

3 comentarii:

  1. Frumos... dar putin cam pesimist :) Dac-ar fi sa o luam asa, toti suntem singuri si uneori viata ne mai si aminteste de asta; insa intre prieteni parca e mai bine, necazurile si poverile par mai mici si viata capata o idee mai mult sens...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai ajuns la acel defect pe care il are femeia?de a nu sti care e adevarata ei valoare?pin la urma tind sa cred ca eu imi pun acea valoare de una singura.si apoi,stii ca suntem intr-adevar mai puternice si mai rezistente decit ei.te iubesc!
    cuzea

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru incurajare. Intr-adevar toti suntem singuri si, intr-adevar, suntem mai puternice decat ei. Dar culmea este ca tot pentru ei suntem mai puternice.

    RăspundețiȘtergere