miercuri, 10 martie 2010

Caravana Cuza 2010

E deja a treia zi de caravană. Am pornit din Iași luni dimineața la ora 7.05 și prima parte a drumului am cam dormit-o cu toții. În trei zile am reușit să trecem pe la vreo 13 licee și să ținem vreo 20 de prezentări ale Universității ”Alexandru Ioan Cuza” în fața elevilor de a 11-a și a 12-a. Multe lucruri s-au întîmplat - am început să scoatem perle, ne-am rătăcit de câteva ori prin Piatra Neamț, ne-am bălăcit în piscina olimpică de la hotelul unde am fost cazați două zile și am mâncat cea mai gustoasă pâine la Seminarul Teologic din Roman. Acum suntem la Târgul Neamț, iar mâine avem prima prezentare la 8.00 (cea mai grea zi din toate - trebuie să ne trezim dimineața devreme), după care plecăm spre Câmpulung Moldovenesc unde ne așteaptă pensiunea Gențiana (la care am fost și anul trecut și unde intenționăm să facem iarăși un grătar). Cu această ocazie poate returnează Ionuț cheia de la cameră pe care a uitat să o lase acu un an. Postez câteva poze pentru cei cărora li s-a făcut dor de mine.



4 comentarii:

  1. mie sigur mi e dor si de tine si de caravana!!! ..ce tricouri dragutze aveti! te pup si te imbratisez cu dor! Aniela :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-e dor de tine urato. te salut din tulcea :p

    RăspundețiȘtergere
  3. @mihaela: de mine sau de olga? :)) Semnat: Aniela :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca de amandoua. :D Ce faci, Aniela? Mi-e asa de dor de tine! Acuma suntem la Radauti, mai tii minte cum am fost in club anul trecut? Pup si te asteptam sa treci pe la noi prin Romania! >:D<

    RăspundețiȘtergere