vineri, 5 martie 2010

Sunt student(ă) la Iași

Era un cântec vesel pe care l-am auzit pentru prima oară la Balena într-o seară caldă de primăvară și ale cărui versuri nu vi le voi spune, dar la refren e sigur că avea ”Sunt student la Iași”.
Sunt studentă la Iași, sunt studentă la ”Alexandru Ioan Cuza”, sunt studentă la cea mai faină universitate din țară, sunt studentă la o facultate de care sunt îndrăgostită (Matematica). Prietenii mei știu de ce. Știu pentru că mă aud în fiecare marți seara când ieșim de la ședințele Asociației Tinerilor Basarabeni și trecem pe lângă corpul A spunând - ”Ce frumoasă e Universitatea noastră!”. Și cred cu desăvârșire în ceea ce spun.
Și deoarece cred, voi merge două săptămâni prin țară să le povestesc și altora cât de fain e să fii student UAIC. Da, începe Caravana Cuza! După două săptămâni de training-uri a venit weekend-ul cel greu în care vom sta împreună cu Mimi și Vero la împărțit materiale și pliante pe prezentări și ne vom pregăti moral pentru aventura care ne așteaptă. Iar luni dimineață, între 6.30 și 6.45 (cei care întârzie vor cânta tot drumul) ne întâlnim cu toții la CIPO și pornim. Pornim cu toții, dar în direcții diferite. Pași spre Cuza merge spre nord până la Suceava, Alexa 2K10 spre vest până la Brașov, iar 15 pentru viitor merg spre mare.
Îmbucurător este faptul că trăim în secolul XXI și putem ține legătura pe tot parcursul caravanei. Promit să postez și să vă relatez cele mai haioase întâmplări de fiecare dată când vom avea net pe traseu. Deocamdată vă pup!

10 comentarii:

  1. simpatic blog ai colega lu mimi;));))

    RăspundețiȘtergere
  2. cum as putea sa devin si eu membru in caravana cuza?sunt studenta la mate, anul 1, si mi-as dori sa fac si eu parte din echipa ce imi promoveaza facultatea

    RăspundețiȘtergere
  3. adresa mea de mail e: maria.carstean@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Maria. Caravana se organizeaza in fiecare an. Din pacate anul acesta echipa este deja formata, merg 3 studenti de la noi din facultate. Dar la anul ai posibilitatea deschisa, mai ales ca privesti caravana cu entuziasm. Asa ca tine legatura cu mine si la anul poate mergem impreuna, sau, cine stie, poate facem o caravana a facultatii de Matematica. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  5. buna. apropo de melodii, stii cum se numeste melodia pe care a-ti avut-o in prezentarea power point a facultatii? mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mimi, o sa te angajez secretara. Se pare ca tu intri mai des pe blogul meu decat mine. Cum merge caravana? Si apropo, mai raspunde la mesaje. Pup si ai grija de tine si de echipa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai nu mai lauda Facultatea ta de Matematica pentru ca si cea de Drept este foarte faina,sau,cel putin,asa cred si sper!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Studenta, studenta din anu-ntai,
    Studenta, studenta din anu-ntai,
    Studenta din anu-ntai
    Sade acolo unde o pui,
    Sade acolo unde o pui,
    Sunt student la Iasi! ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Studenta din anu doi / Umbla dupa araboi.
    Studenta din anu trei / Umbla dupa negrotei.
    Studenta din patru / Sare dintr-un pat in altu.
    Studenta din anu cinci / Nu e greu sa o convingi.
    Studenta din anu sase / Te lasa-n piele si oase.

    RăspundețiȘtergere